Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 5/11/2021 - 7/11/2021

Weekendkaart 5/11/2021 - 7/11/2021

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'De Helende Kracht van engelen' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Template weekendkaarten 1november

Kaart 1: 'Geloof in dromen'. Geloof in jouw oneindige mogelijkheden. Geloof in jezelf. Geloof dat je jouw positieve wensen waard bent. Richt je aandacht op dat wat positief is. Geloof in jouw dromen.

Kaart 2: 'Nooit alleen'. Je kunt het gevoel hebben dat je alleen bent. Of er alleen voor staat. Maar weet dat je nooit alleen bent. Er is altijd onvoorwaardelijke, liefdevolle steun voor jou aanwezig. Onvoorwaardelijke liefde van jouw universele begeleiders en jouw 'engelen op aarde'.

Kaart 3: 'Kracht'. Jij bent krachtig. Heb vertrouwen in jouw eigen kracht. Zet de stappen die nodig zijn om voor jezelf op te komen. Om ruimte voor jezelf te maken. Jij hebt de kracht om jouw leven in te richten zoals het past bij jou. Jij hebt de kracht om jouw dromen waar te maken. Geloof in jezelf.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: De helende kracht van engelen - Set

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom