Home

Overige

Mijn account

Weekend Engelenkaart 5/06/2020 - 7/06/2020

Weekend Engelenkaart 5/06/2020 - 7/06/2020

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Boodschappen van de engelen orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 5 juni 2020 back Bloom web

Kaart 1: 'Caressa'. Omarm jezelf voor de groei die je de afgelopen tijd hebt doorgemaakt. Je bent klaar om naar een nieuwe fase in jouw leven te gaan en een oude fase los te laten. Laat je engelen je ondersteunen om deze nieuwe fase in te gaan. Het geluk lacht je toe.

Kaart 2: 'Leila'. Maak verbinding met de natuur. Voel hoe de natuur jou weer vult met positieve energie. Kom tot rust en maak contact met jouw hartewens(en). De natuur steunt jou om zorgen en angst te verminderen, zodat je weer gevuld wordt met positieve kracht.

Kaart 3: 'Zanna'. Ontspan. Je bent veilig en beschermd. Het ergste ligt achter je. Heb vertrouwen. Je mag weer vooruit kijken.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: Boodschappen van de Engelen

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt