Home

Overige

Mijn account

Weekend Engelenkaart 4/09/2020 - 6/09/2020

Weekend Engelenkaart 4/09/2020 - 6/09/2020

Lieve jij,

De engelenkaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Helende engelen orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 4 september 2020 back Bloom web

Kaart 1: 'Open je armen om te ontvangen'. Verbind jezelf met dankbaarheid en liefde. Handel ook vanuit dankbaarheid en liefde en ervaar met welke positief licht jouw dag wordt gevuld. Vervang egoïsme en focus op enkel succes door dankbaarheid voor al dat er is. En open jezelf voor de oneindige stroom van liefde.

Kaart 2: 'Helen in het nu'. Oefen jezelf in het aanwezig zijn in dit moment. Omarm dat wat er is. Door te erkennen en omarmen wat er is, kun je nieuwe energie laten groeien en pijn/oude ballast loslaten. Erken wat er is in het nu is de eerste stap naar heling. Open jezelf voor heling en liefde. Je bent het waard.

Kaart 3: 'Afhankelijkheid'. Jij bent verantwoordelijk voor jouw leven, jouw groei en jouw geluk. Je bent daarin niet afhankelijk van de mening van een ander. Jij mag jouw pad bewandelen, net zoals dat een ander zijn/haar pad mag bewandelen. Je mag samen groeien, samen leren, samen plezier maken. Zonder in afhankelijkheid te schieten. Je bent vrij om je eigen keuzes te maken.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Spirituele Beurs Agenda

Schrijf je in op onze nieuwsbrief