Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 31/03/2023 - 02/04/2023

Weekendkaart 31/03/2023 - 02/04/2023

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'De Grote Lenormand Set' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 31 maart 2023 omgedraaid

Kaart 1: 'Schoppen vrouw'. Verbind je met jouw intuïtie. Trek je even terug in de natuur. Om in alle rust te luisteren naar jouw innerlijke zelf. Geloof in jouw kracht en richt je op dat wat jou levensvreugde brengt. Laat je niet afleiden. Bij twijfel of onzekerheid, kom tot rust en verbind je met jouw innerlijke wijsheid en kracht.

Kaart 2: 'Ruiten vijf'. Concentreer je op dat wat je wenst. Je kunt wispelturig zijn of snel afgeleid raken. Blijft gefocust op jouw doel. Geniet van het samenwerken en geniet van het moment. En blijf je concentreren op jouw doel, zodat jouw werk ook af komt en jouw wens met stappen dichterbij komt.

Kaart 3: 'Schoppen vijf'. Jouw doorzettingsvermogen brengt jou naar dat wat je wenst. Blijf geloven in jouw mogelijkheden en laat je niet ontmoedigen. Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Soms is er geduld en vertrouwen nodig. En soms is het essentieel om het 'hoe' waarop jouw wens zich ontvouwt los te laten. Met geduld en vertrouwen, ontstaat dan wat werkelijk past bij jouw hoogste goed. Heb vertrouwen en zet door. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: De Grote Lenormand Set (handboek + 54 kaarten)

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom