Home

Overige

Mijn account

SOLDEN: 15% korting op geselecteerde producten met de code BLOOM15

Weekendkaart 31/12/2021 - 01/01/2022

Weekendkaart 31/12/2021 - 01/01/2022

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'Fluisteringen van Liefde' door Angela Hartfield hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 31 december 2021 Omgedraaid

Kaart 1: 'Kijk naar het patroon in jouw relaties'. Soms is het nodig om een stapje terug te doen en te kijken naar het patroon dat zich herhaald in een of meer relaties. Kan het zijn dat je reageert vanuit onzekerheid over jezelf bijv, of dat meer zachtheid en een luisterend oor nodig is, om te ontdekken wat jijzelf en de ander nodig hebben? Laat oude patronen van minderwaardigheid in verbindingen los, en stel je open voor nieuwe of hernieuwde relaties.

Kaart 2: 'Spreek de taal van de liefde'. Maak plezier. Verbindt in liefde en zachtheid. Spreek liefdevolle woorden vanuit oprechte interesse. Stel je open voor diepgaande(re) verbindingen en verbindt vanuit het hart.

Kaart 3: 'Luister met je hart'. Luister naar elkaar. Luister met een open hart naar wat er gezegd wordt. Verbindt in liefde en met een glimlach. Luister, verbindt, speel, dans, lach en ben zonder oordeel open voor elkaar.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Fluisteringen van liefde Orakelkaarten

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom