Home

Overige

Mijn account

Weekend Engelenkaart 30/10/2020 - 01/11/2020

Weekend Engelenkaart 30/10/2020 - 01/11/2020

Lieve jij,
De engelenkaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Het mystieke elfenorakel' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 30 oktober 2020 beck Bloom web

Kaart 1: ‘De masker elf’. Het is niet langer nodig om het masker te dragen waarmee je (een deel van) jezelf verstopt. Laat zien hoe prachtig en talentvol jij bent! Zelfs in de tijd van nu kun je jouw ware zelf laten zien. Van achter jouw masker kun je met jouw ware identiteit en prachtige ziel tevoorschijn komen.

Kaart 2: ‘De elf van geloof’.
Je hebt gewerkt aan het loslaten van oude ballast en oude onzekerheid. Je kunt nu opgelucht ademhalen. Er is een last van je afgevallen. Jij kunt steeds meer van jezelf zijn en je veilig voelen om steeds meer van jezelf te laten zien.

Kaart 3: ‘De elf van geloof’.
Geloof in jezelf! Jij kunt zo veel meer dan je denkt. Zie en omarm al het goede en mooie dat je al hebt bereikt en gecreëerd. Geloof in jezelf en in de prachtige kwaliteiten die jij in je hebt.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: Mystieke Elfen Orakelkaarten

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Spirituele Beurs Agenda

Schrijf je in op onze nieuwsbrief