Home

Overige

Mijn account

Weekend Engelenkaart 30/04/2021 - 2/04/2021

Weekend Engelenkaart 30/04/2021 - 2/04/2021

Lieve jij,

De engelenkaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Keepers of the Light orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 30 april 2021 back Bloom web

Kaart 1: 'Gaia'. Vind jouw verbinding met de aarde. Veranker jezelf vanuit jouw basis en voeten met de liefdevolle dragende Moeder Aarde. Zorg goed voor haar en zorg goed voor jezelf.

Kaart 2: 'Krishna'. Jouw toewijding aan dat wat je wenst is herkent. Heb vertrouwen in je eigen pad. Heb vertrouwen in jezelf. En heb vertrouwen in de universele steun die aanwezig is voor jou. Er wordt van jou gehouden, onvoorwaardelijk.

Kaart 3: 'Radha'. Het is tijd om je opnieuw met jezelf te verbinden. Om delen die je verstopt of verloren had, weer te omarmen en opnieuw te ontdekken. Alle delen van jou zijn mooi. Herstel de liefdevolle relatie met jezelf. En herstel de liefdevolle verbindingen met anderen.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Keepers of the Light Oracle Cards | Kyle Gray

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Spirituele Beurs Agenda

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom