Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 29/10/2021 - 31/10/2021

Weekendkaart 29/10/2021 - 31/10/2021

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'Tweelingzielen Orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaarten 29 oktober 2021

Kaart 1: 'Onvoorwaardelijk'. Ervaar en gebruik de energie van onvoorwaardelijke liefde. Houd van jezelf, onvoorwaardelijk. En houd van de ander, onvoorwaardelijk. Stel jezelf open voor je medemens zonder een oordeel te vellen. Stel jezelf open vanuit pure, onvoorwaardelijke openheid en liefdevolle zachtheid. Zie wat dan ontstaat. En omarm vooral ook jezelf onvoorwaardelijk, zacht en liefdevol.

Kaart 2: 'Ontmoeting'. Een bijzondere ontmoeting ligt in het verschiet. Een diepere verbinding met jezelf. En een mooie, diepgaande, nieuwe of verbeterde verbinding met iemand anders. Een verbinding waaruit je meer over jezelf leert. Waarin je jezelf ook weer meer oprecht en liefdevol leert ontmoeten.

Kaart 3: 'Synchroniciteit'. Zie de toevallige gebeurtenissen om je heen die jou precies brengen wat je vandaag nodig hebt. Dat kan een ontmoeting zijn, een inzicht, het ontvangen van iets dat je nodig had of een spontane stap vooruit op jouw pad naar geluk.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten - Fabio Vinago

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom