Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 29/05/2020 - 31/05/2020

Weekendkaart 29/05/2020 - 31/05/2020

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Godinnen orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 29 mei 2020 back Bloom web

Kaart 1: 'Zuivering'. Maak jouw lichaam, geest en huis schoon van oude ballast. Laat los wat niet meer past, en laat nieuwe positieve energie/gedachten jouw lichaam, geest en huis van nieuwe energie voorzien. Het is tijd om weer schoon aan een nieuwe fase te beginnen.

Kaart 2: 'Gewijde ruimte'. Creëer een plek voor jezelf waar je helemaal tot rust kunt komen. Een plek die je in kunt richten met een sfeer die helemaal bij jou past. Op deze plek kun jij je met jezelf verbinden. Met jezelf en jouw universele begeleiders. Je kunt ook een plek in de natuur bezoeken die jou helemaal terug bij jezelf brengt.

Kaart 3: 'Geconcentreerde aandacht'. Blijf gericht op dat wat je wenst. Op jouw doel. Blijf geloven in jouw mogelijkheden. Houdt je aandacht gericht op positieve mogelijkheden en je zult nieuwe mogelijkheden op jouw pad zien ontstaan, of merken dat je gemakkelijker een stap voorwaarts kunt zetten. Jouw geconcentreerde aandacht en positieve focus brengen nieuwe kracht op jouw pad.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: Godinnen orakelkaarten

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt