Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
Zaterdag 2 en zondag 3 december 2023 • Gent Flanders Expo
Koop tickets >

Weekendkaart 29/09/2023 - 01/10/2023

Weekendkaart 29/09/2023 - 01/10/2023

Lieve jij,

De engelenkaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Dagelijkse leiding van je engelen orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaarten 29 September Omgedraaid

Kaart 1: 'Oceaan'. Kom tot rust. En laat je schoonspoelen door de energie van de zee. Visualiseer de zee of ga naar de zee. En laat haar geluid, en haar golven je schoonspoelen van zorgen. Maak ruimte voor nieuwe energie en vooral, maak ruimte om te ontspannen en terug te komen in jouw kracht.

Kaart 2: 'Eigen ondernemerschap'. Vertrouw op jouw eigen kracht. Jij bent sterker dan je denkt. Jij kunt jouw eigen keuzes maken. Want jij hebt jouw eigen ‘ondernemerschap’. Dat kan zijn dat je letterlijk de stap mag zetten om ondernemer te zijn, of als ondernemer te groeien. Het kan ook dat je juist weer leider van jouw leven mag zijn. Maak de keuzes die passen bij het pad dat jouw werkelijk gelukkig maakt.

Kaart 3: 'Gelegenheid om te vergeven'. Vergeef jezelf. Vergeef jezelf voor jouw emoties, gedrag of keuzes in het verleden. En vergeef jezelf voor angst/spanning die je ervaart. Omarm jezelf met liefde. En ontspan. Vergeef dan ook de ander voor gedrag in het verleden. Jezelf en de ander vergeven maakt vrij. Vrij voor weer speelsheid en nieuwe/hernieuwde liefdevolle verbindingen.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom