Home

Overige

Mijn account

Weekend Engelenkaart 29/11/2019 - 01/12/2019

Weekend Engelenkaart 29/11/2019 - 01/12/2019

Lieve jij,

De engelenkaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Aartsengel Michaël orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 29 november back Bloom web

Kaart 1: 'God is aan het werk'. Lieve jij, heb vertrouwen. Geef jouw zorgen en spanning aan de engelen en/of jouw universele begeleiders. Je wordt gesteund. Blijf voor je zien dat jouw uitdaging op een voor iedereen positieve manier wordt opgelost. Heb vertrouwen en richt je op de stroom van onvoorwaardelijke liefde.

Kaart 2: 'Veiligheid en bescherming'. Jij bent beschermd lieve jij. Voel je veilig. Jij en jouw dierbaren zijn veilig en worden beschermd.

Kaart 3: 'Een gunstig resultaat'. Dat wat je wenst is onderweg. Heb vertrouwen dat je gesteund en beschermd bent op jouw pad naar geluk. Vanuit geloof en vertrouwen kun je elke situatie en elke uitdaging op een positieve manier oplossen en verwerken. Geloof in jezelf. Geloof in gunstige en positieve resultaten. Jij bent op weg naar een positieve verandering.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: Aartsengel Michael Orakel

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!