Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 29/07/2022 - 31/07/2022

Weekendkaart 29/07/2022 - 31/07/2022

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'De Tarot van Isis' door Erna Droesbeke. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 28 juli Bloom Online 2022 Omgedraaid

Kaart 1: 'Vierkant'. Wees helder en duidelijk over dat wat je wenst. Onderzoek al jouw mogelijkheden en maak keuzes om te realiseren wat je wenst. Je wordt beschermd terwijl je jouw tijd en aandacht schenkt aan anderen. Maar bewaak hierbij je grenzen, opdat je voldoende energie overhoudt om te doen waar je van houdt. Je werkt aan een stevige basis om jouw dromen te realiseren.

Kaart 2: 'Wilde ganzen'. Vriendschap en positieve verbindingen zijn belangrijk voor jou. Dit is een tijd van gezelligheid en afspreken. Van samen mooie fijne momenten creëren. Verbind je met anderen en geniet van het samenzijn.

Kaart 3: 'Janus'. Al je harde werkt loont. Je stevent af richting positieve en succesvolle uitkomsten. Geloof in jezelf! Houd jouw wens/ doel goed voor ogen en werk doelgericht aan dat wat jou energie geeft en vooruit brengt. Jouw doorzettingsvermogen en open blik brengen jou naar welvaart en geluk.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) - 6de herdruk - 2021

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom