Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 28/12/2018 - 30/12/2018

Weekendkaart 28/12/2018 - 30/12/2018

Lieve jij,
De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck ‘De goede Tarot’ hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline - Centrum voor Harmonie

Weekendkaart Omgedraaid 29Dec Bloom web

Kaart 1: ‘10 van vuur’. Jij hebt het de afgelopen tijd druk gehad. En je druk gemaakt. Van alles geregeld en veel hooi op je vork genomen. De kerstdagen zijn voorbij. Nu is het tijd schoon schip te maken. Je mag de spanning loslaten. Plaats maken voor nieuwe energie. Dat wat geen waarde meer voor je heeft, mag je laten gaan. Dat wat je nu niet meer nodig hebt, of wilt veranderen, mag je loslaten om plaats te maken voor nieuwe ervaringen en nieuwe energie. Wees dankbaar voor wat deze ervaringen en situaties voor jou hebben gedaan in het verleden, maar neem afscheid van die elementen die nu geen plek meer hebben. Er zijn nieuwe ervaringen mogelijk. Jij mag nieuwe energie toelaten in je leven.

Kaart 2: ‘10 van water’.
Alles gaat goed met de wereld en met jou. Welzijn is jouw natuurlijke staat van zijn. Alles dat jij nodig hebt, komt gemakkelijk en moeiteloos naar je toe. Je ervaart een gevoel van vrede of groeit daar naartoe. Jij kunt nu de stroom van geluk toelaten in je leven. Jij mag dankbaar en blij zijn met alles dat je toe nu toe hebt gecreëerd. Van binnen is er rust. Mag er rust en sereniteit indalen. Jij hebt hard gewerkt om te komen waar je nu bent. Nu is de tijd om te genieten van jouw geluk.

Kaart 3: ‘Schildknaap van water’.
Zo vlak voor Oudjaar/Nieuwjaar mag jij je weer verbinden met jouw innerlijk kind. Voel de speelsheid stromen. De speelsheid van de magie van de overgang van oud naar Nieuw. Sta jezelf toe kinderlijke verwondering en onschuld te voelen. Sta jezelf toe de nieuwe energie met deze kinderlijke verwondering te ontvangen. Wees nieuwsgierig naar wat het nieuwe jaar jou brengen zal. Laat zorgen los en ontvang dat nieuwe met open armen. Open armen en een open blik. Het leven is een heerlijke dans. Jij mag nieuwe ervaringen ontvangen. Opnieuw spelen. Dansen. Genieten.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: De Tarot van het Goede

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?