Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Weekend Engelenkaart 28/10/2022 - 30/10/2022

Weekend Engelenkaart 28/10/2022 - 30/10/2022

Lieve jij,

De engelenkaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Keepers of the Light orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaarten 28 oktober 2022 Omgedraaid

Kaart 1: 'Gaia'. Vind jouw verbinding met de aarde. Veranker jezelf vanuit jouw basis en voeten met de liefdevolle dragende Moeder Aarde. Zorg goed voor haar en zorg goed voor jezelf.

Kaart 2: 'Krishna'. Jouw toewijding aan dat wat je wenst is herkend. Heb vertrouwen in je eigen pad. Heb vertrouwen in jezelf. En heb vertrouwen in de universele steun die aanwezig is voor jou. Er wordt van jou gehouden, onvoorwaardelijk.

Kaart 3: 'Radha'. Het is tijd om je opnieuw met jezelf te verbinden. Om delen die je verstopt of verloren had, weer te omarmen en opnieuw te ontdekken. Alle delen van jou zijn mooi. Herstel de liefdevolle relatie met jezelf. En herstel de liefdevolle verbindingen met anderen.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom