Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 28/04/2023 - 30/04/2023

Weekendkaart 28/04/2023 - 30/04/2023

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'Fluisteringen van de Natuur' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaarten 28 april 2023 omgedraaid

Kaart 1: 'Schitterende visioenen'. Dagdroom. Laat alle beperkingen los en dagdroom over dat wat je het diepste wenst. Geloof en zie daarbij oneindige mogelijkheden en schitterende visioenen. Blijf het positieve voor je zien, blijf geloven in jouw dromen en open je armen voor magische mogelijkheden.

Kaart 2: 'Doe een wens'. Wens en geloof erin dat jouw wensen uitkomen. Stel je dan open voor alle mogelijkheden en laat je verrassen. Jouw wens kan wel eens in een onverwachte vorm, op een andere manier dan gedacht, tot uitdrukking komen. Droom, denk positief, en geloof in jouw mogelijkheden.

Kaart 3: 'Avontuur'. Ga voor het avontuur. Zet een stap buiten jouw comfortzone en doe iets dat jou plezier geeft. Iets wat je anders niet zo snel zou doen. Maak plezier, dans, lach, zing, en zoek het avontuur op. Het avontuurlijke zien in jouw dag creëert extra plezier en geeft nieuwe energie.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Fluisteringen van de Natuur

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom