Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 27/11/2020 - 29/11/2020

Weekendkaart 27/11/2020 - 29/11/2020

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Godinnen orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 27 november 2020 back Bloom web

Kaart 1: 'Rechtvaardigheid'. Geloof in rechtvaardigheid. Heb vertrouwen dat de situatie eerlijk, juist en voor het hoogste goed van iedereen wordt behandeld.

Kaart 2
: 'Moeder Maria'. Verwacht een wonder. Blijft je richten op een positieve uitkomst. Moeder Maria stuurt je zachtheid, dragende liefde. Heb vertrouwen dat jouw wensen en gebeden worden gehoord en beantwoord.

Kaart 3:
'Thuis'. Nieuwe helende energie is onderweg naar jouw huis. Jouw innerlijke huis wordt met liefde aangeraakt. Jij mag je verbinden met jouw innerlijke huis, met wie je werkelijk bent. En ook de situatie thuis wordt met liefde beschenen. Een positieve verandering is onderweg.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Spirituele Beurs Agenda

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!