Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekendkaart 27/05/2022 - 29/05/2022

Weekendkaart 27/05/2022 - 29/05/2022

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'IVOI Engelen Energiekaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 27 mei Bloom Online

Kaart 1: 'Doorlichten'. Verbind je met wie jij werkelijk bent. Omarm alle delen van jezelf en schijn een zuiverend licht op die facetten van jezelf waar je moeite mee hebt. Laat jouw illusies over jezelf en jouw mogelijkheden los en kies voor dat wat werkelijk bij jou past.

Kaart 2: 'Stromen'. Laat jouw zorgen, spanningen en problemen los. Geef ze mee met het water. Laat datgene dat jou blokkeert wegstromen. Vaar mee met de stroom van het leven en ontspan.

Kaart 3: 'Bezinning'. Kom tot rust. Ontspan. En ontdek weer wie jij werkelijk bent. Verbind je met al jouw talenten en mogelijkheden. Maar laat ook los. Laat zorgen los en kies voor dat wat jou gelukkig maakt.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: IVOI Engelen Energiekaarten

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom