Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 26/05/2023 - 28/05/2023

Weekendkaart 26/05/2023 - 28/05/2023

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Het Orakel van de Elfen' door Karen Kay hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart-26-mei-2023-OMGEDRAAID.jpg

Kaart 1: 'Zuiverheid'. Heb vertrouwen in jezelf. Jij bent het waard om gelukkig te zijn. Vertrouw op de zuiverheid van jouw hart en jouw intenties. Luister naar jouw hart. Jouw hart vertelt je wat je nodig hebt en wat waar is voor jou. Jouw lijf en hart wijzen jou de weg. Luister maar. Het is veilig om zuiver en volledig jezelf te zijn.

Kaart 2: 'Manifesteren'. Verbind je met dat wat je werkelijk wil. Vanuit jouw hart. Vanuit waar jij blij van wordt. Schrijf het op, visualiseer het, dagdroom erover alsof die wens al mogelijk is of zelfs al aanwezig is. Je werkelijk verbinden met dat wat je wenst, door het te visualiseren of beschrijven, is de eerste stap tot het manifesteren van jouw wens. Geloof het maar. Geloof in jouw dromen.

Kaart 3: 'Waarzeggen'. Deze dagen stroomt er extra helder licht over ons heen. Licht dat jou verder wil verbinden met jouw hart. Met jouw waarheid. Luister naar wat jouw hart jou ingeeft. Wat is het dat je los wil laten? En wat is er juist dat je vanaf dit moment voor jezelf en anderen wil laten ontstaan? Wat heb jij echt nodig om gelukkig en gezond te zijn en meer plezier in jouw leven te creëren? Luister maar, diep van binnen weet jij wat jij nodig hebt.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Orakel Van De Elfen - Karen Kay

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom