Home

Overige

Mijn account

Weekend Engelenkaart 25/09/2020 - 27/09/2020

Weekend Engelenkaart 25/09/2020 - 27/09/2020

Lieve jij,

De engelenkaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Keepers of the Light orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 25 september 2020 back Bloom web

Kaart 1: 'Melchizedek; hoger leren'. Zie de wijsheid die je al in je hebt. Allerlei situaties en ervaringen hebben jou vele lessen geleerd. Ontdek de wijsheid en inzichten die aanwezig zijn in de dagelijkse ervaringen en ontmoetingen die je hebt.

Kaart 2: 'Moeder Maria: Liefde en Vrede'
. Voel de liefde die aanwezig is voor jou. Je wordt gedragen vanuit universele Moeder Liefde. En uitgenodigd om vergeving te brengen in jouw relatie met jouw moeder. Laat het oude ‘gelijk hebben’ los en zie dat slechts liefde belangrijk is.

Kaart 3: 'Meester Buddha: groeiend bewustzijn'
. Ontspan. Neem de tijd om je met jouw innerlijk te verbinden. Vanuit ontspanning kan een groter bewustzijn ontstaan. Een ruimte van rust, vrede, tevredenheid en diepe inzichten.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: Keepers of the Light Oracle Cards | Kyle Gray

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Spirituele Beurs Agenda

Schrijf je in op onze nieuwsbrief