Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 25/06/2021 - 27/06/2021

Weekendkaart 25/06/2021 - 27/06/2021

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Het mystieke elfenorakel' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 25 juni 2021 Bloom Web Omgedraaid

Kaart 1: 'De elf van eenvoud'. Omarm de eenvoud. Zoek de eenvoud in jouw dagelijkse handelingen en de eenvoud in het vinden van oplossingen. Richt je op eenvoud, op minder is meer. Geniet van wat de ontspanning van je te richten op eenvoud jou brengt.

Kaart 2: 'De boodschapper elf'. Luister naar jouw innerlijke wijsheid. Maak jouw hoofd leeg en luister. Luister naar de signalen en boodschappen die je ontvangt. Ontspan en luister. Vanuit jouw innerlijke wijsheid ontvang je de boodschappen en antwoorden die je nodig hebt voor jouw pad naar geluk. Vertrouw erop dat de boodschapper elf jou precies influistert wat je aan inzicht en informatie nodig hebt.

Kaart 3: 'De elf van verlichting'. Jij bent gegroeid. Het is tijd voor een nieuwe fase. Jij bent klaar om een oud patroon achter je te laten. Jij bent klaar voor een volgende prachtige nieuwe fase. Het oude loslaten brengt jou verlichting. Heb vertrouwen en richt je op dat wat positief is.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Mystieke Elfen Orakelkaarten

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom