Home

Overige

Mijn account

Weekend Engelenkaart 25/12/2020 -27/12/2020

Weekend Engelenkaart 25/12/2020 -27/12/2020

Lieve jij,

De engelenkaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Keeper of the light orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 25 december 2020 back Bloom web

Kaart 1: 'Lord Kuthumi'. De mantel van wijsheid. Heb vertrouwen in jouw eigen wijsheid. Jij weet wat waar is voor jou. Diep van binnen weet je het antwoord op de vraag waar je mee loopt. Het is vaak een ‘antwoord’ dat al herhaaldelijk in je is opgekomen. Je mag vertrouwen hebben in de wijsheid die je in je hebt.

Kaart 2: 'El Morya'. Weet dat je beschermd bent. Jouw universele begeleiders zijn er altijd om je te steunen. Gedurende deze kerstdagen wordt je een beschermende mantel van liefde gegeven. Zodat je je veilig en vol liefde kunt voelen.

Kaart 3: 'Radha'. Deze dagen mag je harmonie ervaren in relaties. Je zult een verloren deel van jezelf terug ontvangen. Bewust of onbewust. Je komt steeds meer in verbinding met jezelf. Vanuit liefde. Waardoor je ook meer vanuit liefde met een ander kunt verbinden. En er zo een nieuwe harmonie ontstaat in jouw relaties. In de relatie met jezelf en de relatie met anderen.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: Keepers of the Light Oracle Cards | Kyle Gray

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Spirituele Beurs Agenda

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!