Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekendkaart 25/11/2022 - 27/11/2022

Weekendkaart 25/11/2022 - 27/11/2022

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Het Maan Orakel' door Liberty Phi hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekend Maanorakelkaarten 25 November 2022 Omgedraaid

Kaart 1: 'Als je om hulp vraagt, zal je die genieten'. Durf om hulp en/of raad te vragen. Het leven is al moeilijk genoeg, zeker als je ook nog eens probeert om alles op je eigen houtje te doen. Misschien besef je het niet, maar er zijn veel meer mensen bereid je te ondersteunen dan zou je denken. Maak hier dankbaar gebruik van.

Kaart 2: 'Denk eerst na vooraleer je actief aan de slag gaat'. De energie van de Nieuwe Maan in Boogschutter van afgelopen woensdag werkt nog enkele dagen door. De Boogschutter is een avontuurlijk, enthousiast en goudeerlijk vuurteken. Een drang om de wereld te ontdekken ontwaart zich en het onmogelijke lijkt plots toch mogelijk. Toch kan het geen kwaad om een goeddoordacht plan uit te dokteren. Zeker als het om financiële beslissingen gaat.

Kaart 3: 'Schuif je negatieve gedachten opzij en werk alleen met de positieve'. Kom terug bij jezelf. Laat oude pijnen los, en ontdek weer wie je werkelijk bent. Belemmerende gedachten zijn niet bepalend voor jou of je karakter. Vorm deze negatieve gedachten om tot positieve en overweeg te werken met affirmaties om komaf te maken met deze mindset.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Maan Orakel Set - Liberty Phi

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom