Home

Overige

Mijn account

Weekend Engelenkaart 24/07/2020 - 26/07/2020

Weekend Engelenkaart 24/07/2020 - 26/07/2020

Lieve jij,

De engelenkaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'De Tarot van het goede' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 24 juli 2020 back Bloom web

Kaart 1: '10 van vuur'. Het is tijd om oude ballast los te laten. Oude zaken/spullen op te ruimen. Zodat je plaats kunt maken voor nieuwe energie, nieuwe mogelijkheden. Misschien had je wel een tijd te veel hooi op je vork genomen. Laat het gaan, laat los. Ruim op en maak plaats voor nieuwe energie..

Kaart 2: '9 van aarde. Vertrouw op jezelf. Jij weet wat goed voor jou is. Alleen jij weet wat je nodig hebt om jouw krachtige prachtige zelf te zijn. Heb vertrouwen en zet door. Blijf gericht op dat wat je werkelijk wenst. Jij hebt alles wat je nodig hebt om te bereiken wat je wenst.

Kaart 3: 'De hogepriester'. Verbind je met de universele kracht van licht en liefde. Deze kracht ondersteunt jouw groei. Mediteer, bid, verbind met de natuur, of met jouw manier om deze universele kracht toe te laten in jou, in jouw leven. Wees dankbaar voor dat wat er al is. En stel jezelf open voor de steun vanuit het universum. In samenwerking met jouw universele begeleiders kom je steeds meer in jouw kracht.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt