Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 24/03/2023 - 26/03/2023

Weekendkaart 24/03/2023 - 26/03/2023

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'Boodschappen van de Engelen' door Dooreen Virtue hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaarten 24 maart 2023 OMGEDRAAID

Kaart 1: 'Aartsengel Uriel'. Jouw emoties komen tot rust. Adem in en adem jouw emoties uit. Laat oude emoties gaan en kom terug bij jezelf. Voel de liefde die dan ontstaat! De liefde voor jezelf. Maar ook liefde en vergeving voor anderen. Open je hart voor onvoorwaardelijke liefde en plezier.

Kaart 2: 'Shanti'. De engel van vrede is bij jou vandaag. Trek de natuur in en maak ruimte voor ontspanning. Kom tot rust. Ontdek weer hoe heerlijk het is om innerlijke rust te ervaren. Shanti helpt je hierbij. Kom tot rust en heb vertrouwen. Vanuit rust overzie je weer en weet je welke keuze nu voor jou belangrijk is. Wees lief voor jezelf en ontspan.

Kaart 3: 'Aurora'. Jij bent door een periode van groei gegaan. Een groei in zelfliefde en zelfvertrouwen. Dat kan wennen zijn. Voor jezelf en ook voor jouw omgeving. Jouw innerlijke kracht is gegroeid en je innerlijke blijdschap en speelsheid is weer aanwezig. Geniet ervan! Laat je door reacties van jouw omgeving niet ontmoedigen. Blijf in jouw licht en zijn. Anderen zullen door jouw stralende licht en glimlach geïnspireerd raken.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom