Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 24/06/2022 - 26/06/2022

Weekendkaart 24/06/2022 - 26/06/2022

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'De Tarot van Isis' door Erna Droesbeke hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart Bloom Online 23 juni 2022 Omgedraaid

Kaart 1: 'Golf'. Jij hebt een sterk aanpassingsvermogen om met de stromen van het leven mee te gaan. Jij bent sterker dan je denkt. Omarm dat wat er is en ga mee met de stroom. Kies voor positieve mogelijkheden en samenwerkingen. Er komt een periode van evenwicht aan. Evenwicht en hernieuwd begrip voor elkaar.

Kaart 2: 'Energie'. Jouw zelfkennis en wijsheid komen je ten goede. Jouw gezondheid komt in balans en er ontstaat een beter evenwicht tussen lichaam en geest. Er is genezing onderweg. Nieuwe mogelijkheden en nieuwe liefdevolle verbindingen zijn aanwezig om jou de nieuwe energie te brengen waar je naar verlangt.

Kaart 3: 'Hoorn des overvloeds'. Je krijgt nieuwe inspiratie die zijn vruchten afwerpt. Er wacht je een mooie ontmoeting die succes en plezier brengt. Nieuwe overvloed komt op jouw pad. Nieuwe overvloed om te genieten en een stap te zetten naar jouw stralende toekomst.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) - 6de herdruk - 2021

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom