Home

Overige

Mijn account

Weekend Engelenkaart 23/10/2020 - 25/10/2020

Weekend Engelenkaart 23/10/2020 - 25/10/2020

Lieve jij,
De engelenkaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck ‘Helende engelen orakelkaarten’ hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline - Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 23 oktober 2020 back Bloom web

Kaart 1: ‘Zorgen’. Jij bent een kei in het zorgen voor een ander. Geef jezelf dezelfde liefdevolle en enthousiaste aandacht als die je een ander geeft en gunt. Vanuit liefdevolle zorg voor jezelf kun jij er ook beter voor een ander zijn.

Kaart 2: ‘Dierenliefde’.
Je bent gevoelig en hebt een speciale band met dieren. Je kunt genieten van de aanwezigheid en het zien van dieren. Let eens op het soort dier dat je herhaaldelijk ziet op jouw dag, en onderzoek daar de spirituele betekenis eens van. Dieren brengen jou een boodschap. Dieren zijn zonder oordeel. Geniet van de liefde die tot jou komt via het dierenrijk.

Kaart 3: ‘Plannen’.
Je hebt plannen en ideeën gevisualiseerd. Het is tijd om deze plannen tot uitvoering te brengen. Tijd voor jou om jouw inspiratie en kennis naar buiten te brengen. Wacht niet langer! Zet een stap in de richting van dat plan/idee dat je al langer in jezelf koestert.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Spirituele Beurs Agenda

Schrijf je in op onze nieuwsbrief