Home

Overige

Mijn account

Weekend Engelenkaart 22/05/2020 -24/05/2020

Weekend Engelenkaart 22/05/2020 -24/05/2020

Lieve jij,

De engelenkaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Angel prayers orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 22 mei 2020 back Bloom web

Kaart 1: 'Peace and harmony'. Jij bent het waard om vrede en harmonie te ervaren. Creëer momenten van ontspanning voor jezelf vandaag. En laat zorgen/spanning los. Je wordt gesteund en begeleid om weer harmonie, rust, en (innerlijke) vrede te ervaren.

Kaart 2: 'New beginning'. Je staat aan de poort van nieuwe mogelijkheden en een nieuw begin. Een kans om jouw leven verder in te richten zoals het echt past bij jou. Mogelijkheden om jezelf verder te omarmen en meer van jouw pracht naar buiten te brengen. Een mogelijkheid om jouw wereld weer te vergroten, en daarbij jouw nieuw geleerde lessen toe te passen.

Kaart 3: 'Connect with music'. Verbind je met muziek. Jouw muziek. De muziek die jou raakt. En muziek die zomaar in je hoofd blijft hangen. Muziek steunt, en heeft je iets te vertellen. Muziek helpt je te ontspannen en brengt jouw speelsheid terug in beweging.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: Angels Prayers Oracle Cards | Kyle Gray

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt