Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Weekendkaart 22/07/2022 - 24/07/2022

Weekendkaart 22/07/2022 - 24/07/2022

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Het orakel van de zeemeerminnen' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart Bloom Online 22 juli 2022 Omgedraaid

Kaart 1: 'Ontvankelijk'. Open je armen om het goede te ontvangen. Vertrouw op het positieve en deel jouw positieve energie met anderen. Wanneer je jouw liefde, energie en toewijding deelt met anderen, sta jezelf dan ook toe om positieve energie te ontvangen.

Kaart 2: 'Visies'. Heb vertrouwen in jouw kwaliteiten. Visualiseer dat wat je wenst en blijf jouw wens voor je zien. Volg de signalen en heb vertrouwen. Jij bent spiritueel aan het groeien. Het kan zijn dat je soms helderziende ervaringen/tekens zal ontvangen. Vertrouw op de tekens van jouw hart. Ze wijzen je de weg naar dat wat vanuit licht en liefde past bij jou.

Kaart 3: 'Thuisland'. Kom thuis bij jezelf. Jij hebt hard gewerkt om oude patronen en pijn te doorbreken en te helen. Nu is het moment daar om weer thuis te komen bij jezelf. Vanuit een nieuwe basis in jezelf kun je nu nieuwe stappen zetten. Een nieuwe basis creëren, vanuit liefde en met nieuwe energie, voor jezelf en jouw toekomst.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom