Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekendkaart 22/04/2022 - 24/04/2022

Weekendkaart 22/04/2022 - 24/04/2022

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'Engelen en romantiek orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 22 April 2022 Bloom Online

Kaart 1: 'Blijf optimistisch over jouw liefdesleven'. Denk positieve gedachten over jezelf en heb vertrouwen. Heb vertrouwen in jouw mogelijkheden om meer liefde in je leven te ervaren en toe te laten.

Kaart 2: 'Geef uiting aan jouw liefde'. Laat jouw dierbaren weten dat je om ze geeft. Geef uiting aan de liefde die je in je hebt. Geef uiting aan de liefde die je voelt voor een ander. Je bent die uitingen van liefde waard.

Kaart 3: 'Geef jouw relatie een kans'. Werk aan het verbeteren van jouw relatie. Zie de positieve mogelijkheden van jouw relatie en geef relatie een nieuwe impuls en kans om verder te ontwikkelen en verdiepen. Wees positief over jouw relatie(s).

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom