Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 21/12/2018 - 23/12/2018

Weekendkaart 21/12/2018 - 23/12/2018

Lieve jij,
De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck Fluisteringen van de Liefde’ hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline - Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 21 December Omgedraaid

Kaart 1: ‘Doe het licht in je hart aan’. Neem vandaag wat tijd om rustig in en uit te ademen. Een moment in jezelf. Voel de liefde. Neem bewust een moment om het positieve licht, de positieve aandacht in jezelf, aan te zetten. Kies vanaf vandaag en het weekend voor positieve energie. Positieve aandacht. Het licht in jouw hart is prachtig, helder, mooi, liefdevol en sprankelend. Laat dit liefdevolle licht jou leiden vandaag en dit weekend. Het leidt jou naar meer positieve ervaringen, naar ontmoetingen met positieve mensen (die hun licht ook aan hebben gezet) en het brengt jou liefde, vrolijkheid en genieten. Doe je licht aan lieve jij. Het is veilig om puur jezelf te zijn. Te uiten. Jij bent prachtig. Jij mag jouw licht schijnen. Schijn jouw licht.

Kaart 2: ‘Sta ervoor open je liefde te uiten’.
Soms kun je zo druk bezig zijn, dat je vergeet jouw liefde te uiten. Dan lijkt alles zo vanzelfsprekend. Sta stil vandaag, bewust stil bij alles dat je lief hebt. Open jezelf voor de liefde die er is voor jou, om je heen. En uit de liefde die jij voor een ander voelt. En ook de liefde die je voor jezelf voelt. Jezelf openen voor het geven en ontvangen van liefde-energie, brengt meer positieve energie op jouw pad. Sta jezelf toe liefde te ontvangen. Jij bent het waard liefde te ervaren en ontvangen.

Kaart 3: ‘Omhels je emoties’.
Deze dagen kun je veel verschillende emoties ervaren. Omarm jezelf. Troost jezelf. Je mag jouw emoties er laten zijn. Jouw gevoelens tellen ook mee. Jouw gevoel mag er zijn. Koester je emoties. Wees zachtaardig voor jezelf. Zoals je ook naar een kind zou zijn. Omhels je emoties en zie hoe ze langzaam tot rust komen. Hoe ze rustiger worden. Soms mag je jouw emotie uiten. Steun vragen. Erken wat je voelt. Dan kun je de emotie makkelijker loslaten. Erken wat je voelt en vanuit die erkenning ontstaat wat je nodig hebt om weer vrede en plezier te ervaren.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: Fluisteringen van Liefde

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?