Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Weekend Engelenkaart 21/10/2022 - 23/10/2022

Weekend Engelenkaart 21/10/2022 - 23/10/2022

Lieve jij,

De engelenkaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Nieuwe Lenormandkaarten' door Erna Droesbeke hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekkaart 21 oktober 2022 Bloom Online Omgedraaid

Kaart 1: 'Wolken'. Laat je niet afleiden door ‘donkere’ wolken of hindernissen op jouw pad. Jij bevat de kracht en het vuur om met jouw uitdagingen om te gaan. Wees niet te snel met het nemen van besluiten. Wees waakzaam en luister naar jouw intuïtie. Eenmaal helder wat jouw besluit is, onderneem dan actie en heb vertrouwen in een goede uitkomst!

Kaart 2: 'Tuin'. Kom tot rust. Verbind je met de natuur. Met een prachtige natuur omgeving. En ontspan. Ontspan en ontdek weer waar jij van houdt. Wees creatief, vol energie en speel.

Kaart 3: 'Toren'. Blijf jouw pad bewandelen. Het pad dat jou blij maakt en energie geeft. Bewandel de trappen van jouw toren, jouw levensloop. Heb vertrouwen in jezelf. In jouw wensen en jouw toekomst. Laat je niet afleiden om voor minder te kiezen dan wat je waard bent. Jij verdient het allerbeste. En jij verdient dus ook een prachtige toekomst.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Nieuwe Lenormand Kaarten Erna Droesbeke

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom