Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekendkaart 21/07/2023 - 23/09/2023

Weekendkaart 21/07/2023 - 23/09/2023

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck het 'Orakel van de Elfen' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaarten 21 juli 2023 OMGEDRAAID

Kaart 1: 'Helen'. Het is tijd om te helen. Het herstel van gepieker, spanning en/of fysieke klachten is onderweg. Geloof in het herstel dat mogelijk is. Ontdek jouw eigen zelfgenezend vermogen. Wees lief voor jezelf en schenk liefdevolle heling aan jouw omgeving.

Kaart 2: 'Verborgen diepten'. Oude denkpatronen of herinneringen kunnen aan de oppervlakte komen. Omarm dat wat zichzelf openbaart. Het is nodig om los te laten wat je niet meer nodig hebt. Om los te laten wat nieuwe groei, geluk en plezier blokkeert. Vergeef jezelf en anderen. Laat dat oude los, in zachtheid, zodat je je open kunt stellen voor jouw nieuwe vrijheid, gezondheid en geluk.

Kaart 3: 'Hoop'. Er is altijd hoop. Er is altijd een lichtpuntje. Soms kost het wat moeite om het licht te zien of ervaren. Maar er is altijd licht en liefde. Wees positief. Draai negativiteit en gepieker om naar lichtpuntjes en positieve gedachten. En zie wat een nieuwe positieve ervaringen en innerlijke rust en/of plezier dit jou brengt.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Orakel Van De Elfen - Karen Kay

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom