Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Weekendkaart 21/04/2023 - 23/04/2023

Weekendkaart 21/04/2023 - 23/04/2023

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'Het orakel van de eenhoorns' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekkendkaart 21 april 2023 Voorkant

Kaart 1: 'Heiligdom'. Kom even tot rust. Maak je weer even los van de vele prikkels van buiten en verbind je met jezelf. Gun jezelf de tijd om tot rust te komen, om even alleen en ontspannen bij jezelf te zijn. Je hebt dit nodig.

Kaart 2: 'Mildheid'. Omarm jezelf. Wees zacht voor jezelf en stop met jezelf te veroordelen. Gun jezelf de liefdevolle zachtheid die je ook voor een ander hebt. En straal deze zachtheid dan ook uit naar buiten.

Kaart 3: 'Vriendschap'. Verbind je met gelijkgestemden en met jouw dierbaren. Herontdek vriendschap. Open je armen voor mooie, nieuwe en herstelde verbindingen. Geniet van het samenzijn. Open je hart voor oprechte vriendschap.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Het orakel van de eenhoorns - Set

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom