Home

Overige

Mijn account

Weekend Engelenkaart 20/11/2020 - 22/11/2020

Weekend Engelenkaart 20/11/2020 - 22/11/2020

Lieve jij,

De engelenkaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Orakel van de elfen' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 20 november 2020 back Bloom web

Kaart 1: 'Helen'. Laat de regenboog energie en het heldere blauw van deze elf je steunen tijdens jouw helingsproces. Heel oude wonden en kom terug in jouw kracht. Hervind en versterk jouw eigen helende vermogen.

Kaart 2: 'Zuivere bedoeling'.
Jouw droomwens manifesteert zich op wonderlijke wijze wanneer jij helder en zo duidelijk mogelijk bent over jouw wens. Schrijf het op en visualiseer jouw wens alsof het er al is. Wens vervolgens dat het beste mag gebeuren voor het hoogste goed van jou en de wereld om je heen. Dan zetten de elfen van manifestatie zich in om je te steunen jouw droomwens waar te maken.

Kaart 3: 'Nieuw begin'.
Er is nieuwe inspiratie en/of nieuw leven onderweg. Stel jezelf open om dit nieuwe te ontvangen. De peettante van de elfen plant dit nieuwe zaadje met liefde en magie in jouw hart, zodat het met jouw eigen liefdevolle zorg kan groeien. Zodat het met liefde kan uitgroeien tot een nieuw plan, een nieuw idee, een nieuwe wens dan wel nieuw leven.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: Orakel Van De Elfen - Karen Kay

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Spirituele Beurs Agenda

Schrijf je in op onze nieuwsbrief