Home

Overige

Mijn account

SOLDEN: 15% korting op geselecteerde producten met de code BLOOM15

Weekendkaart 20/08/2021 - 22/08/2021

Weekendkaart 20/08/2021 - 22/08/2021

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Tarot van Isis' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

20 08 2021 Weekkendkaart Bloom Online omgedraaid

Kaart 1: 'De roos'. Er is liefde voelbaar. Ware liefde. Liefde voor jezelf en jouw wensen, dromen en passies. Verlangen naar verandering, naar het realiseren van jouw wensen. Een sterke aantrekkingskracht en gevoel van (hernieuwde) liefde. Liefde voor iemand of liefde voor jouw passies.

Kaart 2: 'Ogen- hogepriester'. Je ziet de zaken helder. Wees trouw aan jezelf en blijf in balans. Moedig zet je stappen om vooruit te gaan. Lessen leren, inzien en wijsheid doorgeven aan anderen. Deel je kennis en wijsheid met je dierbaren.

Kaart 3: 'Vierkanten'. Vertrouwen in jezelf. Met een positieve instelling plannen uitwerken en tot uitvoering brengen. Een tijd om verschillende zaken die je in je hoofd hebt te realiseren. Je beschermd voelen terwijl je groeit en stappen zet. Dat wat je wenst, krijgt steeds meer vorm.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) - 6de herdruk - 2021

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom