Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekendkaart 20/05/2022 - 22/05/2022

Weekendkaart 20/05/2022 - 22/05/2022

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'Grote Lenormandkaarten' door Erna Droesbeke hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 20 mei 2022 Bloom Online Omgedraaid

Kaart 1: 'Klavervrouw'. Er breekt een tijd van vrolijkheid en gezelligheid aan. Nieuwe mogelijkheden dienen zich aan. Ontdek wel eerst welke mogelijkheden het beste bij jou passen. Concentreer je op dat wat je werkelijk wilt, maak plezier en laat je niet afleiden.

Kaart 2: 'Ruitenboer'. Je hebt te maken met verandering(en). In jezelf en/of in jouw leven. Het kan nodig zijn om een nieuwe weg in te slaan, of iets te veranderen aan de weg die je nu bewandelt. Je wordt begeleid en geleid om het pad op te gaan dat het beste bij jou past. Heb dus vertrouwen en geloof in jezelf.

Kaart 3: 'Klaverdrie'. Een positieve verandering in jouw levensomstandigheden ligt op stapel. Dat wat je onderneemt, zal succes hebben. En je wordt verrast door een nieuw, positief inzicht of mogelijkheid. Behoud vertrouwen. Jouw voortdurende inspanningen worden eindelijk beloond.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: De Grote Lenormand Set (handboek + 54 kaarten)

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom