Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 2/10/2020 - 4/10/2020

Weekendkaart 2/10/2020 - 4/10/2020

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Angels and ancestors orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 1 oktober 2020 back Bloom web

Kaart 1: 'Mountains'. Kom in jouw kracht. Het is nu belangrijk dat je opkomt voor wat belangrijk voor jou is. Voor wat jij nodig hebt. De berg steunt je. De berg is krachtig en gaat niet van zijn plek. Zo ook mag jij in jouw kracht staan, voor wat belangrijk voor jou is en jouw ruimte innemen.

Kaart 2: 'Release the old and rest'.
Laat het oude los en rust uit. De energie van de herfst helpt je om los te laten wat niet meer werkt. En/ of dat wat je niet meer nodig hebt. Kom vooral tot rust, vertraag jouw tempo en neem je rust. Vanuit rust kun je leren en ontdekken wat je los mag laten. En tegelijk ook wat het nieuwe is dat je wilt laten ontstaan. Zonder haast. Volg het tempo van de natuur. Vanuit rust loslaten en het nieuwe laten ontstaan.

Kaart 3: 'De Slang'.
Van binnen uit is een nieuwe kracht in jou ontstaan. Je bent gegroeid. In wijsheid en zelfvertrouwen. Het is tijd dat je je losmaakt van jouw 'oude huid'. Loslaten wat niet meer bij je hoort. Ruimte maken voor wie jij werkelijk bent. Ruimte maken voor het naar buiten brengen van jezelf. En ruimte creëren voor nieuwe groei en nieuwe mogelijkheden.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: Angels and Ancestors Oracle Cards | Kyle Gray

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Spirituele Beurs Agenda

Schrijf je in op onze nieuwsbrief