Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 2/07/2021 - 4/07/2021

Weekendkaart  2/07/2021 - 4/07/2021

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Geloof in jezelf! Inzichtkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaarten omgedraaid 1juli 4juli 2021

Kaart 1: “Als je wilt slagen moet je nieuwe wegen zoeken en niet de platgetreden paden.” Wanneer je een stap vooruit wilt zetten, of vooruitgang of verandering wenst, dan is het soms nodig om de dingen anders te doen dan je deed. Om zo uit je comfortzone te stappen en nieuwe wegen te bewandelen. Probeer iets nieuws en de nieuwe energie zal je naar nieuwe mogelijkheden leiden.

Kaart 2: “Als je een stem hoort die zegt: ‘je kunt niet schilderen.’ Ga dan zeker schilderen. Dan verstomt die stem vanzelf.” Stop met twijfelen aan jezelf! Jij kunt meer dan je denkt! Zet een eerste stap om iets uit te proberen en te doen. Zo ontdek je waar jouw talenten liggen en hoe je ze kunt gebruiken. Maar vooral: stop met twijfelen aan jezelf.

Kaart 3: “Actie is de basis van alle succes.” Om te bereiken wat je wenst, zul je stappen moeten zetten. Elke stap of stapje brengt je dichter bij jouw droomwens.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Geloof in jezelf! Inzichtkaarten

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom