Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 19/05/2023 - 21/05/2023

Weekendkaart 19/05/2023 - 21/05/2023

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'Bloementherapie Orakelkaarten' door Doreen Virtue hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaarten 19 mei 2023 Bloom Online

Kaart 1: 'Gele roos'. Vind een betere balans tussen werk en ontspanning. Zet jouw ontspanning op de eerste plaats. Laat verwachtingen over hoe je jouw werk en dagtaken moet doen los en creëer een ritme dat past bij jou waarin je rekening houdt met je carrière, maar ook met je eigen vrije tijd. Maak ruimte voor plezier, terwijl je jouw werk doet.

Kaart 2: 'Goudsbloem'. Verbind je met de kracht van jouw lichaam. Omarm de kracht van jouw lichaam. Jij bent gezond of op weg weer gezond te worden. Zorg goed voor jezelf. De verbetering die je wenst en nodig hebt, is onderweg. En sneller aanwezig wanneer je jezelf de zorg en liefde gunt die je nodig hebt.

Kaart 3: 'Gipskruid'. Versterk je intentie. Maak verbinding met dat wat je echt wilt doen of creëren vandaag. En behoud jouw focus. Wees helder in wat je wenst, dan kunnen jouw universele begeleiders jou ook makkelijker ondersteunen.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom