Home

Overige

Mijn account

Weekend Engelenkaart 18/09/2020 - 20/09/2020

Weekend Engelenkaart 18/09/2020 - 20/09/2020

Lieve jij,

De engelenkaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Fluisteringen van de liefde' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 18 september back Bloom web

Kaart 1: 'Toon je liefde'. Laat jouw dierbaren weten dat je van ze houdt. Dat kan met woorden, en ook door met kleine gebaren aan te sluiten bij waar zij behoefte aan hebben. Zonder woorden. Vanuit zachtheid en plezier. En vergeet vooral ook niet jezelf die liefde te tonen die je ook een ander biedt.

Kaart 2: 'Richt je op liefde'. Richt je aandacht op dat wat positief is. In jezelf en in de ander. Kijk naar jezelf en de ander met de ogen van liefde en vergeving.

Kaart 3: 'Wonderen en zegeningen'. Geloof in wonderen. Verwonder je over dat wat je ziet. Over de kleuren in de natuur, de vlinder die jou plots de weg wijst, spontane inzichten die binnenkomen. Verwonder je over zogenaamd “spontane” toevalligheden. En zie hoe deze wonderen je precies dat geven wat je op dit moment nodig hebt. Geloof in wonderen en je zult zegeningen ontvangen.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Spirituele Beurs Agenda

Schrijf je in op onze nieuwsbrief