Home

Overige

Mijn account

Weekend Engelenkaart 18/12/2020 - 20/12/2020

Weekend Engelenkaart 18/12/2020 - 20/12/2020

Lieve jij,

De engelenkaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Angel Prayers orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 20 december 2020 back Bloom web

Kaart 1: 'Leap of Faith'. Jij bent klaar om een sprong van vertrouwen te nemen! Je bent het waard om die stap te zetten die al langer herhaaldelijk in je op komt. Heb vertrouwen!

Kaart 2: 'Signs from Heaven'. Geregeld en herhaaldelijk krijg je tekens op jouw pad die je steunen op jouw pad. Soms zijn deze 'toevalligheden' heel duidelijk, en soms kom je pas na een tijdje erachter dat er in een liedje of tekst een 'boodschap' zat, die je precies vertelt wat je nodig hebt. Stel je open voor deze magische tekens en wees dankbaar voor de steun die je krijgt.

Kaart 3: 'Connect with music'. Muziek werkt helend. Het helpt je emoties te laten stromen, helderheid te brengen en ook weer vrolijkheid. Dans, lach, zing en maak muziek. Of luister en geniet van de muziek waar jij van houdt. Let extra op de muziek die je raakt deze dagen. Ze vertellen je een liefdevolle boodschap en zijn je tot steun. Laat muziek je helpen om te stralen in jouw kracht.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: Angels Prayers Oracle Cards | Kyle Gray

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Spirituele Beurs Agenda

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!