Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekendkaart 18/08/2023 - 20/08/2023

Weekendkaart 18/08/2023 - 20/08/2023

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'De Tarot van het Goede' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaarten 18 augustus 2023 OMGEDRAAID

Kaart 1: 'De keizer'. Kom in jouw kracht. Wees zelfverzekerd of leer dat te zijn. Jij hebt meer kracht dan je denkt. Met jouw zelfverzekerdheid en kracht ga je om met lastige regels en afspraken waar je mee te maken krijgt. Je kunt kiezen voor de manier die het beste bij jou past. Advies van een ander kan daarbij van pas komen.

Kaart 2: '6 van aarde'. Wat je geeft, kun je terug verwachten. Op onverwachte, aangename en verrassende manieren. Geniet van de nieuwe ervaringen die spontaan op jouw pad komen. Wees dankbaar voor wat er is en tel jouw zegeningen.

Kaart 3: 'Koning van Lucht'. Denk na over dat wat je te doen hebt of reflecteer over de wensen die je nog wil vervullen in dit leven. Luister naar de stappen die jou ingegeven worden. Bekijk en onderzoek jouw mogelijkheden en leer hoe patronen uit jouw verleden invloed hebben op jouw hedendaagse gedrag. Leer dat te zien en veranderen. Denk na, draai jouw oude patronen om en volg het pad dat bij jou past.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom