Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 17/09/2021 - 19/09/2021

Weekendkaart 17/09/2021 - 19/09/2021

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Het orakel van de keltische bomen' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekkendkaart 17 09 2021 Bloom Online

Kaart 1: 'De beuk'. Maak verbinding met oude wijsheid en kennis. Ga studeren en ontwikkel jezelf. Gebruik oude wijsheden om jezelf te aarden. Leer van het verleden om met frisse kennis nieuwe stappen te zetten naar jouw nieuwe toekomst.

Kaart 2: 'Hulst'. De hulst geeft jou ruggengraat om met jouw innerlijke kracht boosheid en een negatieve sfeer het hoofd te bieden. De hulst biedt ook bescherming en gerechtigheid. Jij bent in staat om je eigen standpunt(en) goed te verwoorden en te verdedigen. De hulst ondersteunt verder goede relaties gebaseerd op samenwerking, liefde, evenwicht en wederzijds begrip.

Kaart 3: 'Stekelbrem'. Deel jouw liefde en wijsheid met anderen. Juist door te delen, ontstaat verbinding en nieuwe overvloed. Wees zacht voor jezelf. Geef ook vanuit zachtheid zonder daarbij over jouw eigen grenzen te gaan. Wees dankbaar voor wat er is en open jezelf voor meer vervulling en overvloed.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Het orakel van de Keltische bomen - Set

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom