Home

Overige

Mijn account

Weekend Engelenkaart 17/01/2020 - 19/01/2020

Weekend Engelenkaart 17/01/2020 - 19/01/2020

Lieve jij,

De engelenkaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Het engelentarot' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 17 januari back Bloom web

Kaart 1: 'Queen of fire'. Verbind met jouw passie, jouw vuur. En geloof in jezelf. Jij kunt meer dan je denkt! Omarm jouw creativiteit en onafhankelijkheid. Open je armen en vlieg lieve jij. Vlieg naar die oneindige prachtige mogelijkheden die beschikbaar zijn voor jou.

Kaart 2: '6 van aarde'. Hervind een nieuwe balans. Jij hebt veel gegeven en nu mag de balans worden hersteld. Er komt nieuw geluk op jouw pad. Een nieuwe carrière mogelijkheid wordt zichtbaar. Jij kunt nu ook de balans op jouw financiële rekening herstellen.

Kaart 3: '6 van water'. Er komen herinneringen omhoog vanuit jouw jeugd. Dierbare herinneringen. Om te koesteren. En soms ook herinneringen die je mag omarmen om het dan los te laten, zodat je nieuwe ervaringen kunt creëren. Omarm het kind in jou. Omarm de kinderen in jouw leven. Stop met vasthouden aan het verleden. Vanaf nu kun jij, met jouw kind/kinderen, nieuwe mooie ervaringen creëren.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: Het Engelen Tarot

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!