Home

Overige

Mijn account

SOLDEN: 15% korting op geselecteerde producten met de code BLOOM15

Weekendkaart 17/12/2021 - 19/12/2021

Weekendkaart 17/12/2021 - 19/12/2021

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'De Helende kracht van Engelen' door Doreen Virtue hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 17 december 2021 Bloom Online

Kaart 1: 'Vervulling'. Creëer een gevoel van vervulling door te doen waar je van houdt. Door positief te denken en te geloven in jouw dromen. Wees dankbaar voor dat wat er (al) is en creëer daarmee meer vervulling in jouw leven.

Kaart 2: 'Zegening'. Tel jouw zegeningen. Wees dankbaar voor dat wat er is en al is in jouw leven. Dankbaarheid vergroot jouw verbinding met positieve energie en brengt meer positieve zegeningen op jouw pad.

Kaart 3: 'Positieve intenties'. Blijf positief. Wees je bewust van jouw gedachten. Jouw gedachten creëren jouw werkelijkheid. Dus denk positief. Geloof in positieve mogelijkheden. En creëer met positieve gedachten een positieve nieuwe dag en werkelijkheid.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: De helende kracht van engelen - Set

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom