Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 17/03/2023 - 19/03/2023

Weekendkaart 17/03/2023 - 19/03/2023

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'Bloementherapie Orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

17 Maart 2023 Weekendkaart Bloom OMGEDRAAID

Kaart 1: 'Nieuw begin'. Nieuwe mogelijkheden dienen zich aan. Nieuwe energie is voelbaar. Een nieuwe vastberadenheid. Een wens, een doel. Het is tijd om jouw droomwens(en) waar te maken. Tijd om een nieuwe stap voorwaarts te zetten. Heb vertrouwen en ga ervoor.

Kaart 2: 'Open je derde oog'. Ontspan en maak verbinding met jouw innerlijke wijsheid. Ontspan en heb vertrouwen in jezelf. Heb vertrouwen in de wijsheid van jouw hart. Diep van binnen weet je wat waar is voor jou.

Kaart 3: 'Je bent gezond'. Jij hebt een sterk en krachtig lijf. Zorg goed en met liefdevolle aandacht voor jezelf. Wees zacht voor jezelf. De verbetering die je wenst, in jouw energie en gezondheid, is onderweg. Heb vertrouwen.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom