Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 17/06/2022 - 19/06/2022

Weekendkaart 17/06/2022 - 19/06/2022

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck het 'Maan Orakel' door Liberty Phi hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaarten Maan Orakel 17 Juni 2022 Omgedraaid

Kaart 1: 'Voorbereiding is altijd de sleutel tot succes'. Beschrijf zorgvuldig en nauwkeurig dat wat je wenst. Visualiseer je dromen alsof ze al werkelijkheid zijn, denk positief en zet stappen/stapjes vooruit.

Kaart 2: 'Er ligt altijd een nieuwe kans in het verschiet'. Deze week begon met de Volle Maan in Boogschutter. Een Maan die jou de gelegenheid bood om te groeien. Om datgene dat niet gewerkt heeft of momenteel niet werkt voor jou los te laten deze periode en nieuwe keuzes te overwegen. Er zijn altijd nieuwe mogelijkheden. Denk positief.

Kaart 3: 'Denk eerst na vooraleer je aan de slag gaat'. De afgelopen Supermaan in Boogschutter gaf jou de mogelijkheden om je plannen bij te sturen deze periode. Om na te denken over wat puur geluk is en wat anders kan in jouw leven om dat te bereiken. Sta even stil bij waar je nu staat, bij wat je al bereikt hebt. Bedenk wat anders kan, wat geheel lasgelaten mag worden en welke nieuwe stappen er mogelijk zijn.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Maan Orakel Set - Liberty Phi

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom