Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 16/10/2020 - 18/10/2020

Weekendkaart 16/10/2020 - 18/10/2020

Lieve jij,
De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck Het mystieke sjamanen orakel’ hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline - Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 16 oktober 2020 back Bloom web

Kaart 1: ‘Hemels hart’. Vanuit de kracht van liefde is alles mogelijk. Verbind je met jouw hart. Laat de stroom van liefde je leiden en jouw creatieve stroom weer op gang brengen. Laat beperkende gedachten varen. Visualiseer of beschrijf je wens en laat het universum je de weg wijzen naar het realiseren van jouw droom.

Kaart 2: ‘Water’.
Water zuivert en herstelt. Geef mee met het water wat niet meer bij je past. Reinig jezelf van negatieve energie en negatieve gedachten. Zet gevoel niet vast. Laat ze stromen. Voel het, en laat ze stromen zodat ze los kunnen komen. Laat het water je reinigen en vullen met nieuwe energie. Alles is mogelijk. Ga met de stroom mee!

Kaart 3: ‘De slang’.
De slang wijst je op vernieuwing. Je mag het verleden achter je laten. Je losmaken van oude ballast. En je openen voor nieuwe mogelijkheden, groei en vernieuwing in jezelf.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Spirituele Beurs Agenda

Schrijf je in op onze nieuwsbrief