Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 16/07/2021 - 18/07/2021

Weekendkaart  16/07/2021 - 18/07/2021

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Angels and ancestors orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 16 18 juli 2021 Omgedraaid

Kaart 1: ‘Magick guardian’. Verbind je met de kracht in jezelf. Met jouw talenten. Met de magie die In jou ligt. Geloof dus in jezelf. Breng jouw prachtige licht, kracht en talenten naar buiten.

Kaart 2: ‘Traveller’. Beweeg. Zet een stap. Beweeg in een nieuwe richting. Of bekijk een situatie vanuit een nieuw perspectief. Door van perspectief of richting te veranderen, ontstaan vaak nieuwe inzichten en nieuwe mogelijkheden. Ga op reis. Verruim je blikveld. Ontdek nieuwe dingen.

Kaart 3: ‘Autumn’. Laat het oude los. Dat wat je niet meer nodig hebt, mag je meegeven aan de wind, regen of het water. De vakantietijd begint. Een moment om los te komen uit jouw vaste patronen, om uit te rusten en je opnieuw met jouw dromen te verbinden.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom