Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 15/10/2021 - 17/10/2021

Weekendkaart 15/10/2021 - 17/10/2021

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'Helen met de Elfen Orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

15 10 2021 Weekkendkaart Bloom Web

Kaart 1: 'Overwin je problemen'. Jij bent sterker dan je denkt. Jij hebt de kracht om met jouw uitdagingen om te gaan. Om er een positieve les uit te leren en om wat nodig is te kunnen veranderen, zodat jij weer terug in jouw zelfliefde en kracht komt. Heb vertrouwen. Jij kunt meer dan je denkt.

Kaart 2: 'Vertrouw je intuïtie'. Maak je geest rustig, ontspan, vindt rust in de natuur en luister naar jouw innerlijke stem. Juist vanuit ontspanning ontstaan inzichten die vanuit jouw innerlijke wijsheid komen. Heb vertrouwen in jouw innerlijke wijsheid en in de signalen van jouw hart.

Kaart 3: 'Lichaamsbeweging'. Kom in beweging. Verfris jouw energie, jouw geest en jouw lijf. Beweging maakt je los van malende gedachten. Bewegen geeft nieuwe energie en nieuwe inspiratie. Zorg goed voor jezelf, beweeg zoals het past bij jou, maak plezier en gun jezelf nieuwe energie.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Helen met de Elfen

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom